Povestea dansului MISTERIOS al stelistilor! Cine l-a inventat si care a fost momentul care a declansat NEBUNIA :)

Steaua Fernando Varela Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Septembrie 2014, 07:00
Data actualizarii: Luni 22 Septembrie 2014, 07:20

Stelistii nu mai canta doar 'Sunt fericit!' dupa victorii! Au un nou mod de a sarbatori!

Varela a inventat dansul pe care se bucura acum jucatorii campioanei. Ideea i-a venit inaintea meciului cu Aalborg, cand l-a pus pe Keseru sa-i promita ca-i va repeta miscarile dupa al doilea gol pe care il va marca.

"De unde stii ca o sa dau doua goluri!" - l-a intrebat atacantul, moment in care Varela a facut un gest de incredere maxima in colegul sau: "Stiu eu sigur ca o sa dai. Dupa golul 2, o sa dansam amandoi". :)

Pariul a fost respectat de Keseru atat in meciul contra nordicilor, cat si in aceasta seara, dupa 3-2 cu Petrolul, la Ploiesti. In mod neasteptat, si presedintele Argaseala a acceptat provocarea.

"Ati vazut ca am dansat, eram foarte bucuros. Suntem cu totii bucurosi, ne pare bine ca am castigat meciul asta. Am avut emotii, nu vreti sa stiti cum am trait partida. M-am dezlantuit si eu alaturi de jucatori la final, azi a fost o zi speciala din mai multe motive pentru mine. Fiica mea a luat un examen foarte important, e avocat in baroul Bucuresti, asa ca am avut de ce sa ma bucur", a explicat oficialul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!