Porumboiu: "A venit timpul ca provincia sa ia titlul!"

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Ianuarie 2008, 17:18
"CFR E FAVORITA PENTRU TITLU"

Boss-ul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-a declarat un sustinator al celor de la CFR Cluj in lupta pentru titlul de campioana in Liga lui Mitica. Finanatatorul echipei din Vaslui isi doreste ca CFR-ul sa le fure titlul echipelor din Bucuresti.

"A venit timpul ca si provincia sa castige campionatul deoarece echipele din capitala s-au obisnuit prea mult cu acest lucru. Dupa pozitia din clasament a CFR-ului pare ca echipa clujeana sa fie favorita. Chiar nu m-ar deranja deloc cu toate ca au existat anumite contre intre noi. Oricum, ceea ce fac cei de la Cluj nu e ceva neobisnuit. Nu sunt ei cei care au inventat mersul pe jos. Nu fac nimic altceva decat ceea ce au facut echipele din Bucuresti ani de-a randul. S-a mutat un pic polul intereselor, iar Clujul s-a adaptat rapid si bravo lor", a spus Porumboiu.

Porumboiu nu crede ca varianta unei aliante a granzilor din Bucuresti impotriva Clujului, pentru ca ura dintre Steaua, Dinamo si Rapid este prea mare.

"Nu ma gandesc la o coalitie impotriva celor de la CFR Cluj si nu cred ca se va realiza o astfel de coalitie. Pentru cei care vor sa o faca, chiar daca spun acest lucru, se dau pe patine sau pe pungi. Ura lor este ancestrala si de demult asa ca o coalitie nu prea ar fi de bun augur. Interesele sunt prea mari iar la cate duhuri si ganduri rele exista intr-o parte si alta nu prea vad aceasta coalitie sa se formeze", e de parere seful de la Vaslui.

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT