Intrare gratuita la meciul Poli Iasi - Farul!

Autor: Sport.ro
Joi 25 Septembrie 2008, 14:39
Intrare gratuita la meciul Poli Iasi - Farul!
Conducerea lui Poli Iasi a decis ca intrarea spectatorilor va fi gratuita la meciul de pe teren propriu cu Farul Constanta, contand pentru etapa a V-a a Ligii I, care a fost reprogramat de LPF la 12 octombrie.

"Am luat decizia ca intrarea la partida cu Farul sa fie gratuita. Atunci cand trebuia sa se joace, dar au fost problemele cu nocturna, suporterii nostri au achizitionat bilete. La o parte le-am dat banii inapoi, o parte au putut intra cu ele la meciul cu Otelul. Oricum, avem mare nevoie de sprijinul lor si tocmai de aceea am decis sa lasam intrarea libera.

Nu inteleg de ce oficialii de la Farul dau in continuare dovada de lipsa de fair-play si nu vor sa jucam. Am inteles ca nu ar fi de acord cu data de 12 octombrie pe baza unor argumente puerile, cum ca nu ar avea unde sa se pregateasca deoarece joaca nationala la Constanta. Hai sa fim seriosi!

Ei au avansat data de 3 decembrie, insa nu este posibil deoarece, potrivit regulamentului, orice meci care este reprogramat in tur trebuie sa se joace pana la incheierea acestuia", a declarat, joi, presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca.
Meciul Poli Iasi - Farul Constanta, din etapa a V-a a Ligii I, nu s-a mai disputat la data stabilita din cauza unor probleme la instalatia de nocturna a stadionului Emil Alexandrescu. Ulterior, LPF a reprogramat partida la data de 12 octombrie, cu incepere de la ora 18.45.

Referitor la partida de pe teren propriu cu FC Timisoara, programata, vineri, de la ora 19.00, in cadrul etapei a IX-a a Ligii I, Sorin Boca s-a aratat optimist. "Noi venim dupa un meci bun facut la Dinamo in prima repriza, insa in partea a doua a jocului am luat repede primul gol, iar al doilea a venit dupa un penalti imaginar.

Interesant este ca nimeni nu a comentat dupa acel meci modul in care a acordat domnul Lajos penaltiul pentru Dinamo. In ceea ce priveste partida cu FC Timisoara, e clar ca ne asteapta un meci greu, atata timp cat intalnim o formatie care joaca in cupele europene si care vine dupa cinci victorii. Sper ca noi sa nu mai ratam la fel ca in ultimele partide si sa luam cele trei puncte puse in joc", a adaugat Sorin Boca.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies