Popa: "Nu trebuie sa fim suspendati. Si eu as fi ars vreo 10 scaune"

Autor: Sport.ro
Duminica 20 Aprilie 2008, 16:39
"CINE A ARS SCAUNE NU ESTE SUPORTER ADEVARAT!"

Tehnicianul Ionut Popa a declarat ca nu vede de ce ar fi sancţionată formatia Poli Iasi pentru faptul ca suporterii ieseni au incendiat cateva scaune la meciul din deplasare cu FC Vaslui, scor 0-0, disputat sambata,

"Eu nu stiu regulamentele. Totusi, nu vad de ce am fi suspendati pentru ca suporterii au incendiat acele scaune... Ma deranjeaza gestul acelor asa-zisi suporteri. Ce sa mai spun, si-au dat in petec! Ce dracu i-a apucat? Si eu as fi ars vreo zece scaune, da' m-am abtinut. Ei n-au putut. Chiar asa am ajuns? Aia nu-s suporteri adevarati!", a spus Popa, in cadrul unei emisiuni sportive la un post de televiziune local.

Tehnicianul, care la partida de sambata si-a ispasit ultima etapa de suspendare in urma incidentului cu Bogdan Mara, a precizat ca s-a simtit bine la tribuna oficiala. "La Vaslui am stat la loja. E misto la oficiala: mananc, beau... Mi-au dat aia un sandwich, o cafea, un suc. E misto. Eu va spun: daca nu era Porumboiu, acum Vasluiul era raion. A facut foarte multe lucruri bune acest om la Vaslui. Cat despre meci, ce sa zic? Noi am vrut sa castigam. Daca in aparare ne-am descurcat destul de bine, in atac nu s-au miscat bine jucatorii mei", a adaugat el.

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies