Popa: "Nu am vrut sa fac declaratii cu carne cruda sau sange. Prefer sa bat Steaua fara galagie"

Autor: Sport.ro
Duminica 24 Februarie 2008, 12:24
"DACA AS AVEA BANI AS CUMPARA TOATE MECIURILE"

Ionut Popa a renuntat la declaratiile razboinice cu care isi indemna jucatorii inainte de meciul cu Steaua. Am decis sa nu mai spun ca vrea sa vad sange si carne cruda la meciul cu Steaua, vreau sa o bat in liniste, anunta Popa.  

"Eu, daca as fi patron si as avea bani, as cumpara toate meciurile! Daca altul accepta bani pentru ca eu sa castig meciul, sa nu profit? Eu nu as accepta sa primesc bani sa pierd. Plus ca nu inteleg chestia asta cu stimularea adversarelor echipei mele... Pai, eu, daca as avea bani, i-as stimula pe altii ca sa-si apere corect sansele", a afirmat Ionut Popa.
 
Antrenorul Iasiului a spus ca nu ar accepta niciodata sa ia bani pentru a pierde. "S-au facut tot felul de speculatii legate de meciul acesta, al nostru, cu Steaua. Ca noi ne-am da la o parte. Eu va spun: daca vreodata un presedinte de club ar veni si mi-ar spune sa nu-mi apar corect sansele, eu as iesi afara si m-as apuca de fumat", a explicat Popa.

Ionut Popa a precizat ca starea proasta a terenului nu avantajează echipa sa. "Desi in vara s-au facut reparatii la teren, starea lui de acum este proasta si nu inteleg de ce. Nu stiu daca starea proasta a terenului ne avantajeaza... Trebuie si noi sa atacam si sa le punem probleme adversarilor, pentru ca vrem sa castigam", a spus Popa. "Am preferat inaintea acestui meci, cu Steaua, sa nu mai fac declaratii cu "sange" sau "carne cruda". Mi-am dat seama ca e mai bine "sa merg pe burta". Prefer s-o bat pe Steaua si sa nu mai fac multa galagie", a adaugat el.

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies