Liga 1

Polonezii, atrași de jucătorii din Liga 1! După Sorescu, vor să-i fure „perla” lui Iftime: „Oferta e foarte bună!”

Valeriu Iftime poate vinde un jucător important în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:49
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 14:58

Deian Sorescu s-a transferat în această iarnă de la Dinamo. După negocieri intense cu Rakow, Iuliu Mureșan și-a cedat cel mai bun jucător în Polonia, în schimbul la aproape 1 milion de euro, potrivit informațiilor de la știrile PRO TV, bani pe care „câinii” îi vor primi în decurs de un an. De asemenea, Dinamo și-a păstrat un procent de 15% dintr-un eventual transfer al jucătorului. 

Potrivit ProSport, Rakow mai dorește un fotbalist din România în această iarnă. Este vorba despre Bogdan Racovițan (21 ani), fundașul central pe care Marius Croitoru l-a adus în urmă cu un an la FC Botoșani, de la echipa a doua a lui Dijon. Doar că Valeriu Iftime susține că stoperul va pleca numai în cazul în care moldovenii vor putea să-i găsească un înlocuitor pe măsura, care nu le va periclita lupta pentru un loc de playoff.

Iftime: „Caut un înlocuitor rapid”

„Racovițan nu pleacă în acest moment de la Botoșani. Îmi e frică să nu rămân descoperit. Caut un înlocuitor rapid. Oferta lor este foarte bună. Dacă găsesc pe cineva să fiu sigur că nu rămân cu gol acolo, Racovițan pleacă mâine! Suntem într-o ședință chiar acum. Peste câteva ore o să putem comenta mai multe”, a declarat Veleriu Iftime pentru aceeași sursă. 

În acest sezon, Bogdan Racovițan a jucat în toate cele 21 de meciuri, reușind chiar să și marcheze un gol, în egalul cu CS Mioveni, 1-1, din etapa a 13-a. 

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies