Poli Iasi FC Botosani Superliga Superliga

FOTO Poli Iași - FC Botoșani | Final de meci! Cele două formații rămân pe ultimele două locuri ale Superligii României

Poli Iași și Botoșani au remizat pe stadionul Emil Alexandrescu, scor 1-1. Rezultatul este în defavoarea ambelor echipe, care rămân pe loc retrogradabil.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 20:35
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 20:34

Poli Iași - FC Botoșani 1-1

Min 90+4: Final de meci la Iași!

Min 69: GOOOL Iași! Andrei Gheorghiță trimite cu latul o execuție de fineță și aduce egalarea pentru elevii lui Leo Grozavu!

Min 64: Ilicic trimite în poartă, însă fanionul este ridicat. După consultarea VAR, arbitrul decide că golul nu este valabil.

Min 63: Samayoa trimite periculos cu capul însă nu prinde spațiul porții și tabela rămâne intactă

Min 47: GOOOL Botoșani! Șeroni înscrie printr-o execuție excelentă de la semiînălțime, după un corner excelent bătut de Florescu!

Min 46: A început repriza a doua!

Pauză

Min 45+2: Pinson primește o pasă excelentă și poate ajunge în situație de 1v1, însă nu este suficient de rapid și se întoarce cu spatele la poartă.

Min 41: Ocazie mare pentru FC Botoșani! Șutul lui N’Goma trece la câțiva milimetri de vinclul porții lui Silviu Lung Jr.

Min 1: A început partida!

Echipele de start:

Poli Iași: S. Lung – M. Martac, F. Ilie, N. Samayoa, R. Ispas – R. Alin, M. Bordeianu, J. Marchioni – A. Gheorghiță, J. Vojtus, R. Ion.

FC Botoșani: R. Ducan, A. Adams, J. Pius, A. Șeroni, A. Țigănașu – G. David, V. Dican, E. Florescu, V. Pinson – M. Ilicic, Kablan Davy N’Goma

Aflate pe ultimele locuri în clasamentul Superligii, cele două formații au nevoie disperată de puncte pentru a încerca să avanseze. 

Poli Iași s-a impus în etapa precedentă, scor 2-0, în fața celor de la U Cluj și a pus capăt seriei de trei înfrângeri consecutive. 

De partea cealaltă, FC Botoșani este fără victorie în ediţia actuală a campionatului, palmaresul lor cuprinzând patru remize şi patru partide pierdute.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 20 de ori în principala competiţie internă, de șapte ori a învins Poli Iaşi, de opt ori a câştigat FC Botoşani, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.

Meciul va avea o semnificație aparte pentru Leo Grozavu, care a antrenat-o pe FC Botoşani în Superligă timp de patru sezoane (2013-2014, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017), cu care a reuşit o performanţă remarcabilă, prima calificare în cupele europene (la finele ediţiei 2014-2015).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!