Giedrius Arlauskis Leonid Istrati Steaua Liga 1

"Poate fi unul dintre cei mai mari portari din Europa!" Agentul lui Arlauskis vorbeste despre ofertele primite din Serie A

Arlauskis, portarul Stelei, este tinta mai multor cluburi din Italia. Agentul sau vorbeste despre sansele ca portarul lituanian sa ajunga in Serie A in urmatorul an.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Decembrie 2014, 17:16
Data actualizarii: Luni 01 Decembrie 2014, 17:18

Intr-un scurt interviu acordat pentru Calcimercato.it, Leonid Istrati povesteste ca au existat mai multe discutii in aceasta perioada pentru un transfer al lui Arlauskis. Unele cluburi sunt si din Italia.

Agentul portarului Stelei spune ca Steaua i-a oferit deja o prelungire de contract. Nu se pune problema ca lituanianul sa plece in aceasta iarna din Ghencea.

"Am discutat cu multe cluburi, dar ar fi incorect sa dam nume. Este normal sa existe interes in cazul sau, pentru ca trece printr-o forma buna si poate ajunge unul dintre cei mai buni portari din Europa. Exista interes real din partea unor cluburi din Italia. Este un campionat in care Arlauskis si-ar dori sa joace, dar orice discutie acum este preliminar, pentru ca el este sub contract cu Steaua pana in iunie."

"Clubul Steaua m-a contactat de mai multe ori si am avut mai multe intalniri pentru o prelungire de contract. Luam aceasta oferta in considerare, dar nu ne vom grabi. Un lucru este clar, Steaua nu il va lasa sa plece in ianuarie. Este prea important pentru echipa, iar clubul se bate pentru titlu."

"Arlauskis nu are niciun punct slab, are reflexe excelente si joc bun de picior. Este un lider, este inteligent si se integreaza bine. Dar, peste toate acestea, este un portar de incredere. Este inspirat de Neuer de la Bayern si Courtois de la Chelsea", a declarat Leonid Istrati pentru Calciomercato.it

Modifică setările cookies