"Poate ca si eu mi-as fi cerut demisia daca eram in tribuna si echipa era pe 8". Cum a comentat Andone scandarile fanilor

"Poate ca si eu mi-as fi cerut demisia daca eram in tribuna si echipa era pe 8". Cum a comentat Andone scandarile fanilor

Dinamo 4-0 Pandurii | "Cainii" si-au ascutit coltii dupa 3 infrangeri consecutive si au invins Pandurii, care se confrunta cu grave dificultati financiare, fara probleme. Ioan Andone a vorbit la finalul partidei din Stefan cel Mare.

"Jucatorii au reactionat bine, fundasii centrali si Penedo au evoluat bine. Am zis ca vom castiga daca vom avea calitate in fata portii. Altfel discutam acum daca invingeam si Craiova, daca fructificam ocaziile.

Jucatorii au calitate, dar trebuie sa se puna in valoare reciproc. Inainte, mi-a fost teama ca Nistor si Palic nu se pot intelege, pentru ca joaca cam acelasi lucru, dar uite ca s-au descurcat. Sunt doi jucatori maturi.

La Dinamo este mereu presiune, da. Adi Mutu este tanar, este un manager bun, mai are si el de munca.

Eram pe locul 8. Poate ca si eu strigam "demisia" daca eram in tribuna.

Mie nu-mi pica rau, important e ca a castigat echipa.

Se zice ca nemultumitului i se ia darul, dar eu cred ca puteam sa dam mai multe goluri.

Eu le-am zis baietilor sa dea cate goluri pot.

Sa vedem cum se pregateste Branescu. Penedo, ati vazut ce parada a avut in ultimele minute. Nu l-am scos pe Branescu pentru ca a gresit cu Craiova, dar am vrut sa-l bag si pe Penedo, ca nu l-am adus din Panama degeaba. In plus, noi l-am adus pe Penedo pentru a fi numarul 1, dar Branescu a inceput mai bine sezonul si era normal sa apere si el", a spus Ioan Andone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies