Pleaca inca un nume de la Steaua? Adus de Radoi ca un mare talent, s-ar putea transfera in scurt timp: "Am vorbit cu Argaseala"
Sambata 23 Ianuarie 2016, 19:08

Pleaca inca un nume de la Steaua? Adus de Radoi ca un mare talent, s-ar putea transfera in scurt timp: "Am vorbit cu Argaseala"

Steaua e aproape sa se desparta de inca un nume in aceasta iarna.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Becali ar putea renunta la ambii atacanti cu care a inceput sezonul: Tade si Tudorie. Daca Tade a fost anuntat deja ca nu mai intra in planurile clubului, Tudorie a primit o oferta de la FC Brasov.

Varful adus de la Otelul Galati este dorit de echipa din Liga a II-a pentru meciurile din 2016.

"Vrem sa mai aducem un portar, un atacat, doi fundasi. Il vrem pe Tudorie, de la Steaua. Am vorbit cu Argaseala.", a declarat Romica Pascu la Sport Total FM.

Steaua i-a adus pe Marica si Bawab in aceasta iarna, iar Reghecampf e foarte aproape sa rezolve si mutarea lui Timo Gebhart, un fotbalist ofensiv.3 comentarii
  • 23 2016
    stra+luce+nthory+de+nord sa ne bagam pl in stoaia+fani...
  • 23 2016
    zeet Sa plece drum intins....e praf si pulbere...
  • 23 2016
    steaua+1947 ce seamana marica cu giani........analfabetul someroi din ''las fierbinti''.....iar gigi zici ca e bobita.....patronul agramat,cu scobitoarea-n dinti.........................................................
Scandal pe modificările Codurilor Penale. Opoziția: ”Vor paradis penal în acest stat”
BRAT