Pleaca de la Steaua? "Am auzit si eu despre posibilitatea unui imprumut!" Ce vrea sa faca Radut in retur:

Autor: Sport.ro
Joi 23 Ianuarie 2014, 07:25

	Pleaca de la Steaua? "Am auzit si eu despre posibilitatea unui imprumut!" Ce vrea sa faca Radut in retur:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal!

Ignorat de Laurentiu Reghecampf in ultima perioada, Mihai Radut ar putea fi imprumutat de Steaua la Pandurii Targu Jiu in aceasta iarna.

Oficialii gorjeni si-au manifestat aceasta intentie, iar discutiile finale vor avea loc imediat dupa ce jucatorul se va intoarce din cantonament.

„Eu imi doresc sa joc, la fel ca orice alt jucator. Nu stiu nimic concret despre aceste zvonuri, deocamdata ma pregatesc alaturi de colegii mei."

"Ramane de vazut, voi lua decizia cea mai potrivita pentru mine. Am auzit de si eu despre un posibil imprumut la Pandurii, dar chiar nu stiu nimic acum."

E o perioada destul de grea, stie toata lumea. Speram sa incheiem cantonamentul cu bine, cu toti sanatosi. Ne-am obisnuit deja cu metodele lui Thomas Neubert, sunt foarte grele, dar speram sa ne ajute in campionat. Sunt destul de solicitante, dar important e sa fim proaspeti in campionat”, a declarat Radut pentru DigiSport.

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies