Planul cu care vrea sa copieze una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I! Dialog fantastic: Ce i-a spus Razvan Lucescu tatalui sau la telefon

Planul cu care vrea sa copieze una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I! Dialog fantastic: Ce i-a spus Razvan Lucescu tatalui sau la telefon

Mircea Lucescu se bucura ca fiul sau revine in Romania, dar nu ar fi vrut sa o faca atat de repede.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria Ligii I, castigarea campionatului in 1999 de catre Rapid, cu Mircea Lucescu pe banca, dupa ce fusese la Inter Milano, l-a motivat pe Razvan Lucescu sa revina in tara, la Petrolul.

Cu Petrolul Ploiesti, Razvan Lucescu are sansa de a se bate la titlu. Astra si Steaua sunt principalele contracandidate in acest sezon. Pana acum, Razvan nu a castigat niciun titlu.

Mircea Lucescu a povestit la Sport.ro ca si-ar fi dorit ca fiul sau sa nu revina acum in Liga I, ci sa ia o mica pauza, sa se odihneasca. Razvan i-a marturisit insa ca si Il Luce s-a intors in Romania imediat dupa experienta de la Inter si a reusit sa ia titlul cu Rapid:

"Imi place proiectul de la Ploiesti, imi place hotararea lui de a nu intrerupe si de a continua, de a nu putea sta deoparte si de a intra in lupta. Are dorinta de a lucra, de a munci, de a fi util. Asta mi-a placut. As fi vrut sa nu se angajeze imediat, dar el mi-a adus aminte: "Tu te-ai intors Inter, te-ai dus la Rapid si ai luat campionatul.""

"Eu ce puteam sa mai spun. In rest nu am avut discutii, el ia hotarari, el stie ce are de facut, el isi cunoaste potentialul, el ii cunoaste pe oamenii de acolo. Am incredere in capacitatea lui de a gestiona lucrurile. A avut un moment delicat, dificil, care poate sa apara in viata fiecaruia dintre noi, mai ales in fotbal. Nu e simplu sa inchei o intelegere cand esti pe locul trei, cand ai sanse mari de a castiga si cand esti nici la jumatatea campionatului."

"Astea se intampla, astea tin cont de patronii nostri, de umorul lor, de deciziile pe care pot sa le ia emotional, pe fondul unui rezultat. In general, conducatorii mai vechi lasa sa se scurga cateva zile inainte sa ia o decizie, cei foarte tineri imediat se inflameaza, mai ales cand in jurul lor sunt altii care ii sfatuiesc. Nu ma refer doar la Razvan si la ce s-a intamplat cu el. Ma refer si la un anumit meci de Cupa cand un om tanar, inconjurat de altii, a decis sa retraga echipa de pe teren. Se intampla in fotbal, astfel de lucruri sunt frecvente. Ce pot sa spun."

"Pe Razvan l-a ajutat mult desprinderea de fotbalul romanesc. Sunt convins ca si-a perfectionat relatiile de colaborare si de comunicare cu cei din jurul lui. Trebuie sa vorbesti una, doua, trei limbi straine ca sa poti sa faci fata. A capatat multa experienta si cred ca asta va ajuta in viitor si nu m-ar mira sa aiba propuneri si din vestul Europei, in viitor. El a luat o hotarare acum, nu e usor pentru el, sper sa aiba intelegerea si puterea de a conduce un grup de jucatori cu foarte multa experienta.", a declarat Mircea Lucescu la Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies