Victor Piturca Alexandru Matel Astra Giurgiu Superliga

Piturca s-a implicat la Astra: a incercat sa-l readuca pe Matel in lotul lui Isaila! Ce raspuns a primit de la Niculae

Victor Piturca e nemultumit de faptul ca Matel a fost din lotul Astrei pentru ca a refuzat sa-si prelungeasca contractul. Piturca s-a implicat si a incercat sa negocieze revenirea jucatorului in lot, dar fara succes. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 12 Iulie 2014, 00:30
Data actualizarii: Sambata 12 Iulie 2014, 01:42

"Ma deranjeaza situatia lui Matel, pacat ca un jucator atât de valoros nu joaca pentru echipa lui, eu am spus-o si o mai spun, cel care poate sa rezolve problema foarte simplu este domnul Niculae (n.r. - presedintele A.G. a Astra Giurgiu, Ioan Niculae). Eu am incercat sa fac o mediere, insa problemele sunt mai delicate si nu vreau sa fortez eu nota pentru ca poate imi aud vorbe. Cred ca domnul Niculae e bucuros dupa aceasta Supercupa câstigata si poate sa rezolve problema", a spus Piturca la Dolce.

Victor Piturca a precizat ca jocul cu Astra a fost benefic pentru Steaua in perspectiva preliminariilor Ligii Campionilor. "Penaltiurile sunt o loterie, trebuie concentrare, personalitate, barbatie ca sa poata sa marcheze... Iata ca Astra a reusit sa marcheze toate penaltiurile. Cred ca jocul din aceasta seara a fost foarte bine venit pentru Steaua, in perspectiva meciului cu norvegienii (n.r. - Stromgodset). Stelei ii lipsesc jucatori importanti care au plecat, se vede de la o posta lucrul asta. Totusi diferenta o fac jucatorii de valoare. Se vede in jocul Stelei ca nu mai sunt acei 3-4 jucatori de valoare care erau. Steaua are insa câtiva jucatori de mare perspectiva, de la care astept mult", a mentionat Piturca.

Modifică setările cookies