Piovaccari este laudat de SIMBOLUL Stelei: "Daca intrau toate ocaziile se terminat 8-2" Ce sanse sunt in returul cu Legia!

Autor: Sport.ro
Vineri 23 August 2013, 12:19

	Piovaccari este laudat de SIMBOLUL Stelei: "Daca intrau toate ocaziile se terminat 8-2" Ce sanse sunt in returul cu Legia!

►Spioni pentru Steaua! Legia - Lechia, sambata 21:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Marius Lacatus se declara multumit de evolutia lui Piovaccari si spune ca varful Stelei si-a facut datoria in meciul cu Legia.
"Italianul si-a facut datoria. De asta e angajat, sa inscrie goluri. Pana acum, are un procentaj destul de bun. Sa speram ca si in continuare evolutia sa va fi una pozitiva. Cu Legia s-a descurcat bine, a avut doua prilejuri sa marcheze si a facut-o o data. Nu-i rau, nu? Daca intrau toate ocaziile, atunci ajungeam la un scor de 8-2", a explicat Lacatus intr-un interviu acordat Libertatea.

Fostul antrenor al Stelei crede in sansele de calificare ale echipei din Ghencea, in returul de pe Pepsi Arena.
"In Polonia orice e posibil. Nu am vazut meciuri disputate de Legia pe teren propriu, nu stiu cat de motivati sunt “acasa”, dar ei sunt acum in avantaj. Cand vor intra pe teren, la fluierul arbitrului, se pot considera calificati in grupele Ligii Campionilor. Totul depinde de noi sa putem intoarce rezultatul. Cred ca Steaua se poate califica", a mai spus Lacatus.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT