Petrolul - FCSB Damjan Djokovic Full house Superliga

GALERIE FOTO Petrolul - FCSB | Full House la Ploiești / Damjan Djokovic, răspuns pentru cei care l-au ținut rezervă 

Petrolul - FCSB, meci din etapa a 14-a a Superligii, se joacă sâmbătă seara pe stadionul "Ilie Oană". 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 20:38
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 21:03
  • Arena a fost arhiplină sâmbătă seara, cu peste 15.000 de spectatori în tribune. 

Dragoș Mihalache a dat simbolic lovitura de start a meciului. Fost jucător al Petrolului în anii ‘90 & 2000, Dragoș Mihalache a strâns 80 de prezențe în tricoul galben-albastru și a marcat 13 goluri. Aplaudat la scenă deschisă, Mihalache a fost 'solicitat' la selfie-uri imediat după lovitura simbolică dată. 

Djokovic a reacționat excelent în startul meciului de pe "Ilie Oană"

Spre dezamăgirea fanilor prahoveni, FCSB a deschis rapid scorul prin Damjan Djokovic, care a profitat de o intervenție greșită a lui Jair. Tehnicul mijlocaș al Petrolului a intervenit greșit, iar croatul care în mai multe partide a fost ținut pe banca de rezerve a avut prezență de spirit și a șutat cu sete, fără nicio speranță pentru goalkeeper-ul gazdelor, Zima. 

A celebrat golul cu finețe și o ironie fină către cei care au decis să-l țină rezervă mai multe meciuri. Și-a pus mâna la ureche cu dublă semnificație: și ca un mesaj pentru fanii Petrolului, dar mai ales ca o lovitură prin învăluire către conducerea tehnică a celor de la FCSB. 

Djokovic a făcut parte din tridentul compartimentului median, alătur de Adrian Șut și Darius Olaru. Elias Charalambous l-a titularizat pe valorosul mijlocaș și în contextul în care Ovidiu Popescu a fost suspendat pentru partida din etapa a 14-a a Superligii. 

Stadionul Ilie Oană a fost reconstruit în perioada 2009–2011 și are o capacitate de 15.073 de locuri pe scaune, toate acoperite. Acesta poate găzdui meciurile primei reprezentative de fotbal deoarece respectă standardele impuse de UEFA.

Stadionul este dotat cu instalație nocturnă de 1800 lucși, tribune acoperite, gazon natural cu instalație de degivrare, acces prin turnicheți, supraveghere video și două tabele multimedia 6x4 m.

Pentru prima oară în istoria noului stadion Ilie Oană, arena a găzduit naționala României, pe 29 martie 2015, împotriva naționalei Insulelor Feroe, meci câștigat de tricolori cu 1-0 (gol înscris de Keșerü în minutul 22).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!