Petrolul, aproape ca Man United in 1999 :) In min 91 era condusa cu 1-0, in min 94 arbitrul i-a anulat golul victoriei: Ceahlaul 1-1 Petrolul

Petrolul, aproape ca Man United in 1999 :) In min 91 era condusa cu 1-0, in min 94 arbitrul i-a anulat golul victoriei: Ceahlaul 1-1 Petrolul

Petrolul a fost foarte aproape de o rasturnare spectaculoasa de scor in deplasarea de la Piatra Neamt. Golul lui Astafei a fost anulat in minutul 90+4. Mircea Rednic: "Nu am semnat prelungirea, n-am avut cu cine sa discut"

Ceahlaul si Petrolul Ploiesti au remizat la Piatra Neamt in ultimul meci al etapei, scor 1-1.

Gazdele au deschis scorul prin Stana, in minutul 47, oaspetii reusind egalarea prin autogolul lui Markovici, in minutul 90+2.

1-0: Stana a transformat impecabil o lovitura libera din coltul din dreapta al careului mare.

1-1: N'Koyi a sutat din unghi, Jovici a respins, dar balonul s-a lovit de Markovici si a intrat in poarta.

In minutul 90+4 Astafei a marcat din pasa lui Satli, insa golul a fost anulat pentru un fault in atac.

Ceahlaul Piatra Neamt: Jovici - Markovici, Ichim, Buden, Kneif - Stefanescu (Ad. Gheorghiu '81), Achim, Stana (Aldea '55) - Sialmas (Wellyson '90), Balint, Chitosca. Antrenor: Vanja Radinovici.

Petrolul Ploiesti: Cobrea - Alcenat, Filip, Ipsa, Peteleu - Marinescu (Nepomuceno '67), Satli, De Lucas, Pastorini (N'Koyi '81) - Tamuz (Astafei '67), Tchite. Antrenor: Mircea Rednic.

Rednic: "Nu am semnat prelungirea"

Mircea Rednic a vorbit la finalul meciului despre situatia financiara extrem de grea in care se afla clubul.

"Singurul lucru pozitiv este ca am ramas neinvinsi in deplasare. Am inceput bine prima repriza, ne-am creat ocazii clare, dupa care adversarul a castigat mai multe dueluri la mijlocul terenului. In repriza a doua am pierdut multe mingi, ne-am grabit sa ajungem la poarta. Trebuie sa fim multumiti ca am reusit sa egalam, dar este un rezultat echitabil. Ne propunem sa castigam cat mai multe puncte in acest final de sezon."

"Sunt probleme financiare, deoarece unii jucatori si-au luat banii, iar altii nu. Preferam sa le dea la toti jumatate din bani. Nu s-a semnat prelungirea contractului meu, nu am avut cu cine sa discut. Este o situatie mai delicata in acest moment", a spus Rednic la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies