"Peste ce? 50 de milioane de euro? Eu nu as da un leu pe marca!" Ce se intampla cu brandul Steaua dupa intelegerea cu Argaseala

MApN si Valeriu Argaseala au ajuns la un acord ca marca Steaua sa fie folosita in continuare de clubul lui Gigi Becali.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 12:36
Data actualizarii: Vineri 16 Ianuarie 2015, 12:45

Dupa "armistitiul" incheiat intre Armata si Valeriu Argaseala, un evaluator va fi chemat pentru a stabili cat costa marca Steaua in acest moment. Dumitru Dragomir spune ca marca ar trebui sa coste sub 100.000 de euro.

"Steaua si Armata si-au facut publicitate cu marca. Si Steaua, ca intrase intr-un con de umbra si din cauza rezultatelor si s-a ridicat iar cu luarea emblemei. Iar Armata era inexistenta in sport, acum e in toate ziarele. Au jucat bine si unii, si altii."

"Zero bani e pretul corect pentru emblema. Nu joaca emblema, ci fotbalistii, iar ei nu sunt platiti de emblema, sunt platiti de patron. Barcelona si-a schimbat emblema, culorile, trebuia ca jucatorii sa nu mai joace?"

"Ce sa faca cu brandul asta, marca Steaua, daca o ia Armata. Eu cred ca marca e maximum 100.000 de euro, dar eu nu as da niciun leu daca as fi la Steaua. Peste ce? Peste 50 de milioane de euro? Nu intelegem notiunea de a castiga bani. Daca Becali nu baga bani si nu tinea Steaua in picioare, mai exista Steaua acum? Nu, se distrugea. Ministerul nu putea sa tina Steaua, ca dovada ca nu a putut sa o sustina.", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Modifică setările cookies