Miercuri 13 Septembrie 2017, 16:59

Peste 20.000 de oameni au votat! SURPRIZA: Care este a doua optiune de selectioner, daca pica discutiile Federatiei cu Dan Petrescu


	Peste 20.000 de oameni au votat! SURPRIZA: Care este a doua optiune de selectioner, daca pica discutiile Federatiei cu Dan Petrescu

CFR Cluj nu vrea sa-l piarda pe Dan Petrescu si ii propune Federatiei o singura varianta - Petrescu selectioner si antrenor la CFR in acelasi timp.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Clujenii au ca argument faptul ca nationala Romaniei nu va juca niciun meci oficial pana vara viitoare, asa ca Dan Petrescu ar putea antrena in paralel si CFR-ul.

Razvan Burleanu a spus insa in mai multe randuri ca nu este adeptul unui selectioner care sa fie si antrenor de club in acelasi timp, asa ca sunt sanse foarte mari ca Federatia sa se orienteze catre un alt nume.

Intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, cu peste 20.000 de voturi, fanii il sfatuiesc pe Burleanu sa il aleaga pe Cosmin Olaroiu. Urmatorul antrenor in topul preferintelor este Hagi, care a anuntat insa ca nu este interesat de nationala in acest moment.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT