Steaua isi poate bate propriul record negativ. Cate bilete s-au vandut pentru meciul cu Voluntari

Cristina Neagu, Oana Manea si celelalte handbaliste ale echipei nationale obisnuiau sa strige la Mondialul din 2015, in timpul time out-urilor, "Pentru cine jucaaam noi? Pentru noi". Aceeasi strigare o pot imprumuta si jucatorii Stelei. Diferenta tine, insa, de conotatia expresiei. Daca fetele incercau sa se motiveze, stelistii o pot face ca o autoironie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2017, 15:31
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2017, 16:44

"Cred ca vom juca cu stadionul national arhiplin. Conditiile sunt bune, ora e buna, oamenii sunt acasa", spunea Laurentiu Reghecampf, pe un ton mai mult sau mai putin ironic, in cadrul conferintei de presa de ieri.

24 de ore mai tarziu, si putin mai mult de 24 mai devreme de ora partidei cu Voluntari, la casele de bilete ale stadionului national bate insa vantul.

In aceasta dimineata, la casele National Arena s-au prezentat doar cativa suporteri, numarul de bilete vandute fiind undeva la ordinul zecilor.

De asemenea, intre orele 10:00 (ora deschiderii) si 11:30, niciun suporter nu s-a prezentat pentru a cumpara un bilet la Steaua - Voluntari.

Steaua intalneste duminica seara Voluntari pe National Arena si are mare nevoie de victorie. Viitorul s-a distantat la 4 puncte dupa prima etapa, iar stelistii sunt presati de patron, mai ales ca au primit intariri masive in pauza de iarna. 

Citeste siSurpriza in echipa Stelei la urmatorul meci! Pe cine vrea sa foloseasca Reghe intr-un post cheie

Modifică setările cookies