Peluza Sud Steaua Superliga

Peluza Sud, impotriva generalului Boroi! Cum se impart fanii dupa mega scandalul de la Steaua si cine singurul om sustinut de ultrasi

Ultrasii Stelei isi mentin pozitia anti-Becali, dar atrag atentia ca nu sunt in totalitate in tabara Clubului Sportiv. Generalul Boroi este luat la intrebari de suporteri.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 17:22
Data actualizarii: Miercuri 01 Iulie 2015, 17:36

In comunicatul publicat pe pagina de Facebook "Steaua Libera", suporterii Stelei spun ca generalul Boroi are o mare vina pentru situatia complicata de la Steaua.

"Timp de mai bine de un deceniu, domnul Boroi si ceilalti oameni din conducerea CSA nu au facut absolut nimic pentru a recupera Steaua de la Becali Gheorghe si nici pentru a informa lumea despre situatia in care s-a aflat echipa. Domnul Boroi nu poate nega faptul ca stia ca Becali Gheorghe castiga bani de pe urma Stelei Bucuresti fara niciun drept, asa cum nu poate nega nici faptul ca suporterii i-au cerut sa rezolve problema aceasta de mai multe ori."

Ultrasii de la Sud Steaua isi mentin pozitia anti-Becali si sunt de parere ca juristul Florin Talpan este singurul care s-a luptat pentru club, prin procesul castigat la finalul anului trecut.

"Vrem sa ne aratam din nou sustinerea fata de locotenent-colonelul Florin Talpan, singurul om din CSA care arata ca e interesat de Steaua Bucuresti si ca ii doreste binele. Ii multumim acestui stelist pentru munca depusa in folosul Stelei si il rugam si incurajam sa continue lupta, sa nu se dea batut si sa ne ajute sa luam Steaua inapoi.", se arata in comunicatul publicat pe pagina de Facebook Steaua Libera.

 

ComunicatIn urma evenimentelor care au avut loc in aceasta saptamana, credem ca e necesar ca toti suporterii stelisti...

Posted by Steaua Libera on Wednesday, July 1, 2015
Modifică setările cookies