Pe val dupa 3-0 cu Plzen, stelistii dau peste echipa cu 4 infrangeri la rand si cel mai slab atac: "Trebuie sa ne revenim in Liga I"

Autor: Sport.ro
Duminica 17 Septembrie 2017, 09:17

	Pe val dupa 3-0 cu Plzen, stelistii dau peste echipa cu 4 infrangeri la rand si cel mai slab atac: "Trebuie sa ne revenim in Liga I"

FCSB primeste vizita lui Gaz Metan Medias in etapa a 10-a a Ligii I. Pe val dupa 3-0 cu Plzen, stelistii dau peste echipa cu cel mai slab atac din Liga I. Doar 4 goluri a marcat Gazul, care are si 4 infrangeri consecutive.

Stelistii spun ca nu se culca pe o ureche dupa 3-0 cu Plzen, in Europa League. Echipa lui Dica va primi vizita lui Gaz Metan Medias, formatie care vine dupa 4 meciuri pierdute in campionat.

Reprimit in lotul echipei, dupa ce l-a suparat pe patronul Gigi Becali, Gabi Enache avertizeaza: "Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant".

"A trecut meciul cu Plzen, ne-am bucurat foarte tare. Baietii au facut un meci extraordinar. Trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant si sa facem un meci foarte bun cu Medias. Trebuie sa tinem stacheta acolo sus, sa ramanem pe primele locuri. Sper sa fim destul de maturi, de profesionisti si sa ne gandim la meciul cu Medias, sa facem un joc bun si sa luam cele trei puncte.

Avem un program foarte greu, cu multe meciuri importante, dar treubie sa avem foarte mare grija la primul meci, care va fi cu Medias. E important sa castigam, apoi vom vedea ce va fi, o luam pas cu pas", a spus Enache.

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies