Pe repede inainte! Dinu Todoran a stabilit un nou record la meciul cu FC Botosani. Cate secunde a stat la conferinta de presa 

Dinu Todoran conferinta de presa FC Botosani FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iulie 2021, 08:40
Data actualizarii: Vineri 16 Iulie 2021, 09:11

FCSB a deschis sezonul competitional din Liga 1 cu partida impotriva celor de la FC Botosani, incheiata la egalitate, 0-0. 

FCSB a debutat cu un semiesec in Liga 1, dupa egalul obtinut in fata celor de la FC Botosani. Florin Tanase a ratat un penalty, iar prestatia echipei antrenata de Dinu Todoran a fost una destul de modesta, chiar daca au avut ocazii importante pentru a marca.

La finalul partidei, antrenorul de la FCSB a facut cateva declaratii despre prestatia formatiei si despre deciziile tactice pe care le-a luat pe parcurs, lasand de inteles ca unele schimbari le-a facut nu au fost pe placul sau: "Stiti foarte bine cum se procedeaza la noi, nu are rost sa ma intrebati de fiecare data aceasta intrebare.".

La conferinta de presa care se organizeaza in mod obisnuit dupa fiecare meci, Dinu Todoran nu a mai fost la fel de vocal ca la primele declaratii, stabilind un nou record, cu o prezenta de 50 de secunde in care a vorbit despre meci si despre penalty-ul ratat de Tanase. 

"Am dominat partida, n-am fost lucizi la finalizare", a declarat Todoran.

"Cred ca doar Tanase o sa bata penalty-uri, e un jucator valoros, pe care noi ne bazam foarte mult. Se intampla", a explicat antrenorul FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!