SASE dintr-un foc! Valerii Moraru i-a adus primii jucatori lui Ganea si e aproape sa le dea o veste PERFECTA rapidistilor

SASE dintr-un foc! Valerii Moraru i-a adus primii jucatori lui Ganea si e aproape sa le dea o veste PERFECTA rapidistilor

Rapidul are un nou patron si un nou antrenor, iar acum este aproape sa perfecteze si mutarile a cativa noi fotbalisti.

UPDATE: 16:30: Dupa Dica, Patulea, Paulinho si Mera, la Rapid vin, conform Digisport, si Sebastian Cojocnean, fost jucator la Gaz Metan Medias, si Eduard Nicola.

Aflati intr-o situatie critica, dar salvati in ultimul moment de preluarea omului de afaceri Valerii Moraru, cel care a batut palma cu Adrian Zamfir si cu cei patru suporteri-actionari ai clubului, rapidistii au un sezon foarte greu in fata.

Invinsi in prima etapa de Steaua, Ganea, Rada si Manea l-au anuntat pe noul sef ca au nevoie urgenta de jucatori, iar acesta s-a conformat, noteaza Digisport.

Potrivit sursei citate, Valerii Moraru si-a intrat deja in rol ca patron al Rapidului si a convocat o sedinta chiar duminica, pentru a azi sa mearga la negocierile cu Ioan Taban, fostul membru al Consiliului de Administratie, pentru re-inchirierea bazei sportive Pro Rapid.

De asemenea, Ionel Ganea, noul tehnician al formatiei giulestene, i-a primit astazi pe Emil Dica, Adrian Patulea, Ioan Mera si Paulinho la antrenament, cei patru fotbalisti urmand sa se pregateasca alaturi de Rapid.

Problema bazei de pregatire il preocupa cel mai mult pe Moraru, dupa ce fotbalistii au acuzat oboseala drumurilor facute intre Giulesti si Mogosoaia.

Pe langa cei patru jucatori, omul de afaceri de peste Prut incearca sa il convinga si pe Daniel Niculae sa revina in Giulesti.

Niculae se antreneaza cu echipa, dar a refuzat in ultimele saptamani sa mai semneze un contract, acesta fiind nemultumit de situatia incerta de la club si de bataia fanilor de la meciul aniversar cu Petrolul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies