Liga 1

EXCLUSIV Patronul Rapidului a dezvăluit care sunt condițiile schimbării antrenorului: „Atunci vom decide! Obiectivul din play-out va fi ăsta!”

Rapid nu a reușit să câștige niciun meci în acest an, iar poziția antrenorului Mihai Iosif este pusă sub semnul întrebării. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:09
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:12

Giuleștenii au opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar după eșecul cu CFR Cluj au apărut zvonuri legate de o posibilă înlocuire a lui Mihai Iosif cu Adrian Mutu, fost antrenor al celor de la FCU Craiova. 

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a vorbit pentru www.sport.ro și PRO TV despre posibilitatea înlocuirii antrenorului, dezvăluind care sunt condițiile pentru ca acest lucru să se întâmple. 

Victor Angelescu și-a luat gândul de la play-off: „Obiectivul din play-out va fi ăsta!”

Totodată, finanțatorul Rapidului a dezvăluit că nu mai speră la o calificare în play-off, punctând care vor fi obiectivele echipei sale în play-out. 

„În momentul de față, nu ne gândim să schimbăm antrenorul. Așteptăm până la finalul sezonului regulat, o să vedem ce rezultate avem și unde suntem în obiectiv și atunci vom decide. Dacă suntem bine, vom continua cu actualul antrenor, dacă nu, o să vedem atunci. 

În momentul de față, nu se pune problema schimbării lui. 

Eu, personal, nu mai sper la play-off, chiar dacă matematic se mai poate. Nu are rost să ne facem calcule, trebuie să câștigăm aceste puncte ca să intrăm în play-out cu un număr cât mai mare de puncte. Trebuie să fim în primele două, ăsta va fi obiectivul, locul 7 sau 8. 

Meciul cu Dinamo nu este decisiv pentru Mihai Iosif, nu e nicio șansă să schimbăm antrenorul până la finalul sezonului regulat”, a declarat Victor Angelescu pentru www.sport.ro și PRO TV

Cum s-ar putea califica Rapid în play-off 

Rapid are nevoie de un parcurs perfect în ultimele trei etape: cel puțin 7 puncte. Programul îi ajută, însă au nevoie și de rezultate favorabile din partea lui Farul sau lui FC Botoșani.

Program: Dinamo (U), FCU Craiova (M), Academica Clinceni (U)

Meciuri directe:

Avantaj: FC Botoșani, Argeș

Dezavantaj: Voluntari, Farul, Craiova

Scenarii:

  • 9 puncte - Farul obține maximum 2 puncte sau FC Botoșani nu obține puncte;
  • 7 - Farul nu obține puncte; 

Toate scenariile Rapidului iau în calcul contextul în care FC Argeș termină cu mai puține puncte decât Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies