Victor Angelescu mihai iosif Rapid Superliga

EXCLUSIV Patronul Rapidului a dezvăluit care sunt condițiile schimbării antrenorului: „Atunci vom decide! Obiectivul din play-out va fi ăsta!”

Rapid nu a reușit să câștige niciun meci în acest an, iar poziția antrenorului Mihai Iosif este pusă sub semnul întrebării. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:09
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:12

Giuleștenii au opt meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar după eșecul cu CFR Cluj au apărut zvonuri legate de o posibilă înlocuire a lui Mihai Iosif cu Adrian Mutu, fost antrenor al celor de la FCU Craiova. 

Victor Angelescu, patronul celor de la Rapid, a vorbit pentru www.sport.ro și PRO TV despre posibilitatea înlocuirii antrenorului, dezvăluind care sunt condițiile pentru ca acest lucru să se întâmple. 

Victor Angelescu și-a luat gândul de la play-off: „Obiectivul din play-out va fi ăsta!”

Totodată, finanțatorul Rapidului a dezvăluit că nu mai speră la o calificare în play-off, punctând care vor fi obiectivele echipei sale în play-out. 

„În momentul de față, nu ne gândim să schimbăm antrenorul. Așteptăm până la finalul sezonului regulat, o să vedem ce rezultate avem și unde suntem în obiectiv și atunci vom decide. Dacă suntem bine, vom continua cu actualul antrenor, dacă nu, o să vedem atunci. 

În momentul de față, nu se pune problema schimbării lui. 

Eu, personal, nu mai sper la play-off, chiar dacă matematic se mai poate. Nu are rost să ne facem calcule, trebuie să câștigăm aceste puncte ca să intrăm în play-out cu un număr cât mai mare de puncte. Trebuie să fim în primele două, ăsta va fi obiectivul, locul 7 sau 8. 

Meciul cu Dinamo nu este decisiv pentru Mihai Iosif, nu e nicio șansă să schimbăm antrenorul până la finalul sezonului regulat”, a declarat Victor Angelescu pentru www.sport.ro și PRO TV

Cum s-ar putea califica Rapid în play-off 

Rapid are nevoie de un parcurs perfect în ultimele trei etape: cel puțin 7 puncte. Programul îi ajută, însă au nevoie și de rezultate favorabile din partea lui Farul sau lui FC Botoșani.

Program: Dinamo (U), FCU Craiova (M), Academica Clinceni (U)

Meciuri directe:

Avantaj: FC Botoșani, Argeș

Dezavantaj: Voluntari, Farul, Craiova

Scenarii:

  • 9 puncte - Farul obține maximum 2 puncte sau FC Botoșani nu obține puncte;
  • 7 - Farul nu obține puncte; 

Toate scenariile Rapidului iau în calcul contextul în care FC Argeș termină cu mai puține puncte decât Rapid.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!