mihai iosif Adrian Mutu Rapid Superliga

Cum se apără Mihai Iosif, după ce s-a zvonit că Mutu ar putea prelua Rapidul

Mihai Iosif a vorbit despre posibilitatea ca Adrian Mutu să preia Rapidul, echipă care nu a mai câștigat din decembrie în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:08
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 20:10

Antrenorul Rapidului lasă de înțeles că ar fi dispus să plece dacă nu ar obține rezultate în ultimele trei meciuri din acest sezon, cu Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni. S-a zvonit că acesta ar putea fi înlocuit cu cel poreclit ”Briliantul”, fostul selecționer al naționalei U21.

Mihai Iosif, despre plecarea de la Rapid

„Aseară am ajuns la ora 9 acasă, a fost prima oară când am auzit. Ce să vă spun? Rapid nu e un club normal, e un club special. Toți cei care vin trebuie să rezoneze cu ceea ce înseamnă rapidismul și cu suporterii. Și cu gazonul de pe Giulești trebuie să rezoneze. Pe suporteri eu, Mihai Iosif, n-am cum să fiu supărat! Nu știu nimic despre aceste zvonuri. Sunt conștient că oricine își dorește să vină la Rapid, și antrenori, și jucători. E un club special de frumos!

Eu sunt sigur că atât Victor cât și Nico vor discuta, în primul rând, cu mine. În orice situație! În momentul ăsta, nu (n.r. - nu ar înțelege dacă i s-ar propune plecarea). Pentru că am jucat cu echipe bune. Dacă nu aș avea rezultate în aceste ultime trei etape, știu singur ce am de făcut”, a spus Mihai Iosif, la Digi Sport.

Adrian Mutu ar urma să pregătească echipa pentru play-out. În campionat, Rapid are un program ușor (Dinamo, FCU Craiova și Academica Clinceni), însă este limitată de rezultatele a trei echipe: FC Argeș trebuie să obțină cu cinci puncte mai puțin decât Rapid, iar Farul sau FC Botoșani să aibă rezultate bune pentru Rapid.

Pentru a accepta să vină la Rapid, Mutu vrea să își aducă pentru oameni în staff. Primul dintre ei este Bogdan Pătrașcu, antrenor secund care a mai colaborat cu ”Briliantul” și la FCU Craiova, anunță ProSport.

Pentru Mutu, Rapid ar fi a doua echipă pe care o pregătește în acest sezon, după FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!