Paszkany, despre situatia teribila de la CFR Cluj: "Nu putem vorbi de faliment!" Care sunt datoriile totale ale clubului:

CFR Cluj este cu un picior in groapa, din cauza problemelor financiare. Vasile Miriuta a plecat din tara, Iuliu Muresan si-a luat concediu, iar jucatorii ameninta ca nu se vor mai prezenta la meciuri.

Arpad Paszkany a vorbit, intr-un interviu acordat publicatiei stiridecluj.ro, despre problemele care au dus CFR-ul pe marginea prapastiei.

Fostul patron al clubului spune ca nu se poate pune problema falimentului si ca datoriile totale ale clubului sunt estimate la aproximativ 3 milioane de euro.

"Falimentul unei societati inseamna ca pasivul sa fie mai mare decat activul unei societati. Capitalul social subscris si varsat al CFR-ului este undeva la 25 - 27 de milioane de euro, valoarea lotului de jucatori, daca o luam dupa un calcul foarte sumar pe transfermarket este de 18 milioane de euro, si este un stadion cu o valoare de 28 de milioane de euro."

"Dupa buna mea stiinta datoriile, aici incluzand agentii de jucatori, jucatorii, cluburile, pentru ca la Fisc nu sunt datorii, sunt undeva la 3 milioane de euro, brut. Daca facem o socoteala, notiunea de faliment nu exista."

"Eu am renuntat la actiuni pe 10 ani. Nici nu votez, nici nu ma bag, dar nici sa nu mai imi ceara cineva sa dau ceva. Asta a fost intelegerea. Daca intre timp s-ar realiza un exit, atunci cei care au preluat clubul pe acesti 10 ani ar urma sa primeasca o prima si restul banilor ar urma sa fie impartiti actionarilor.", a declarat Paszkany pentru stiridecluj.ro.

8 trofee a castigat CFR Cluj in 'era Paszkany' - trei titluri, trei cupe si doua supercupe.

Stefan Gadola: "Incercam sa salvam clubul"

"Clubul nu este intr-o situatie placuta, are restante la salariile jucatorilor, la furnizori, deci este intr-o situatie grea. N-am discutat niciodata posibilitatea de a cere insolventa clubului."

"Stiu in mare despre situatia clubului, despre datorii, sunt in jur de 3 milioane de euro. Eu detin 9% din actiunile clubului."

"Incercam sa salvam clubul. Eu nu am fost implicat decat in a imprumuta clubul in situatii grele, dificile, cum sunt si acum. Nu stiu cine a condus efectiv clubul in aceasta perioada, de cand a plecat Arpi."

"N-am discutat niciodata posibilitatea de a cere insolventa clubului. Falimentul? Nu stiu procedurile, nu stiu ce decizie se va lua, dar probabil se va lua o decizie buna, sa se salveze, pe cat posibil, acest club", a declarat Gadola la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies