Cine se mai astepta la asta? Dinu Gheorghe: "In scurt timp, Rapid va fi un club de invidiat!" Ce se intampla saptamana viitoare:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Noiembrie 2014, 08:01

	Cine se mai astepta la asta? Dinu Gheorghe: "In scurt timp, Rapid va fi un club de invidiat!" Ce se intampla saptamana viitoare:

Dinu Gheorghe a confirmat faptul ca va fi noul manager general al clubului Rapid.

Dinu Gheorghe a acceptat propunerea lui Valerii Moraru dupa ce a primit asigurari ca problemele financiare din Giulesti se vor rezolva pana la finalul anului si le da vesti bune suporterilor. "In scurt timp, Rapid va deveni un club de invidiat in Liga I", e convins Vama.

"Lucrurile merg inainte la Rapid si se aseaza pe un drum bun. E putin mai bine ca inainte si Rapid va fi, probbail, in cel mai scurt timp, o echipa fara mari probleme. Financiar, in primul rand. Rapid era condamnata, dar speram ca se va reusi ca echipa sa fie salvata de la retrogradare."

"Restantele ramase sunt din perioada decembrie 2013 - iunie 2014 si se vor plati saptamana viitoare."

"De saptamana viitoare, Rapidul va fi un club de invidiat, cu salariile la zi. Jucatorii vor fi platiti si pentru restul lunilor si lucrurile vor intra in normalitate", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

Rapid ocupa in prezent pozitia a 16-a in clasament, cu 10 puncte dupa 14 etape.

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies