Paszkany a "parasit" CFR-ul! Omul care a creat o campioana din NIMIC nu a mai mers la niciun meci in 2014

CFR Cluj Arpad Paszkany Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Aprilie 2014, 13:26
Data actualizarii: Marti 08 Aprilie 2014, 13:54

►Diseara de la 19:00, Mister X Lucescu – LIVE in studio la Sport.ro: Special “Razvan fara egal!”

A luat CFR-ul din Liga a treia si a reusit sa ajunga sa bata marele Manchester United pe Old Trafford. Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, incepe insa sa se distanteze tot mai mult de formatia care l-a adus in lumina reflectoarelor, noteaza Prosport.ro, care scrie ca omul de afaceri este, pe zi ce trece, tot mai aproape sa lase definitiv clubul ardelean.

Cu dificultati financiare provocate si de criza din ultimii ani, Paszkany a redus pana la minimum investitiile in clubul cu care a castigat trei titluri ale Ligii I, acesta preferand sa isi ivesteasca banii in cu totul alte afaceri si chiar sa isi asigure un plan de "scapare", in cazul in care criza va continua sa macine piata romaneasca.

Astfel, Paszkany a preferat sa isi intareasca legaturile pe care le are in Dubai, in afaceri imobiliare, lasand clubul de fotbal sa se descurce cu un buget mult mai mic, motiv pentru care a ajuns chiar sa aiba si datorii importante, eliminate cu greu la sfarsitul lunii martie.

Detasarea principalului actionar al CFR-ului fata de CFR s-a vazut, noteaza Prosport.ro, si prin faptul ca acesta nu a mai stat in tribuna la niciunul dintre meciurile jucate de echipa in acest an, acesta preferand sa le urmareasca din fata televizorului.

CFR-ul, salvat de alt actionar
Cu Paszkany pe picior de plecare, tripla campioana a Romaniei poate ajunge intr-o situatie destul de dificila, in cazul in care un alt actionar nu va decide sa investeasca bani.

Salvarea poate veni Stefan Gadola, un om de afaceri care s-a apropiat tot mai mult de clubul ardelean in ultima perioada si care ar fi dispus sa se ocupe de redresarea echipei.

Noul CFR ar putea sa o ia insa de la zero, in conditiile in care nu mai putin de 10 jucatori pot parasi echipa din Gruia la finalul acestui sezon, acestia aflandu-se in ultimele luni de contract (Piccolo, Rada, Maftei, Rui Pedro, batin, Amadio, Minca, Chanturia, Gabionetta, Djokovic - ultimii trei fiind imprumutati).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!