Pariul lui Sanmartean pentru noul lider al Stelei! Cine poate fi inlocuitorul perfect dupa plecarea lui:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 Ianuarie 2015, 15:07

	Pariul lui Sanmartean pentru noul lider al Stelei! Cine poate fi inlocuitorul perfect dupa plecarea lui:

Steaua cauta un inlocuitor dupa plecarea lui Sanmartean

Plecat in aceasta iarna de la Steaua, Lucian Sanmartean este convins ca solutia perfecta de inlocuire este chiar in lotul lui Galca.

Nicusor Stanciu e pariul "Magicianului" pentru retur.

"Nu cred ca plecarea mea este o pierdere mare pentru Steaua. Sunt jucatori care pot sa imi ia locul, iar Nicusor Stanciu e un exemplu bun. El trebuie sa explodeze si sa joace mai mult."

"Il stiu pe Stanciu de cand a venit la Vaslui. L-am luat langa mine si am incercat sa-l ajut, pentru ca am vazut ca are calitati. Avea foarte mult tupeu si incredere in calitatile sale."

"A facut meciuri bune la Steaua si are nevoie de continuitate", a spus Sanmartean la DigiSport.

Surprins de declaratiile lui Duckadam

Plecarea lui Sanmartean de la Steaua nu a lasat in urma numai regrete ci si acuze din partea unora.

Helmut Duckadam, presedintele de onoare al Stelei, a declarat imediat dupa transfer ca Sanmartean nu este o pierdere prea mare, avand in vedere ca nu a facut niciodata diferenta cat timp a jucat la Steaua.

Acesta s-a referit la meciurile decisive pentru Steaua, cu Ludogorets in preliminariile Ligii Campionilor si cu Dinamo Kiev si Aalborg, in ultimele etape din grupele Europa League.

In replica, Sanmartean i-a raspuns lui Duckadam: "Am vazut declaratiile domnului Duckadam, este destul de greu sa fiu atacat sau sa spui ca n-am facut diferenta, este putin bizara declaratia dansului. Probabil a incercat sa ia cat pe mai mult presiunea de pe jucatorii tineri, care ar trebui sa creasca si sa faca diferenta", a spus Sanmartean la DigiSport.

Coronavirus România, bilanț 15 aprilie. Peste un milion de cazuri de Covid-19 și 25.605 decese
BRAT
Modifică setările cookies