Tenis

Halep nu e dezamagita la revenirea in tara dupa Australian Open: "Nimeni din Romania nu a mai facut sferturi de vreo zece ani"

Simona Halep a revenit la Bucuresti, dupa ce a câstigat turneul de Shenzhen (China) si a ajuns in faza sferturilor de finala la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 14:42
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 14:45

Simona Halep a revenit la Bucuresti si a declarat, la Aeroportul Henri Coanda, ca nu este dezamagita de eliminarea suferita in sferturile de finala ale turneului de Grand Slam Australian Open, apreciind ca se poate mândri cu acest rezultat.

"Nu sunt deloc dezamagita si nu cred ca am de ce, un sfert de finala de Grand Slam e un rezultat bun, cu care pot sa ma mândresc, deoarece nimeni din România nu a mai facut sferturi de vreo zece ani. E al doilea an la rând si sunt foarte mândra de ceea ce am jucat acolo si de ce am realizat si la Shenzhen", a declarat Halep.

Jucatoarea româna, locul 3 WTA, a subliniat ca nu se astepta ca Ekaterina Makarova, adversara sa din sferturi, sa joace atât de tare: "A fost o zi proasta, ea a jucat bine, a jucat un tenis diferit, pentru ca nu ma asteptam sa joace asa tare, ma asteptam sa joace mai moale. M-a incurcat mult si a batut. Are meritul victoriei. Nu intotdeauana ai o zi buna".

Halep urmeaza sa joace, la finalul saptamânii viitoare, la Galaţi, pentru echipa României in meciul cu Spania din Fed Cup.

Modifică setările cookies