VIDEO EXCLUSIV Pariul lui Mihai Stoica la FCSB, ironizat: „E bun pentru țara lui, care e mai mică decât Letonia!”

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:27
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 18:35

Jucătorul adus de Mihai Stoica în vară la FCSB nu l-a impresionat pe fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

FCSB a terminat 2022 pe locul 3 în campionat, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la 6 puncte în spatele CFR-ului și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. Cele 6 victorii din ultimele 7 partide obținute de Mihai Pintilii (38 ani) au făcut ca clubul roș-albastru să reintre în lupta la titlu. 

Dumitru Dragomir nu este impresionat de Joonas Tamm

În vara lui 2022, FCSB și-a betonat apărarea cu Joonas Tamm (30 ani). Stoperul adus de Mihai Stoica (57 ani) a avut prestații solide la vicecampioana României. În cele 28 de meciuri în toate competițiile, pe lângă jocul bun defensiv, acesta a marcat și 4 goluri. 

Chiar dacă a fost desemnat fotbalistul anului în Estonia, Dumitru Dragomir (76 ani) nu este impresionat de abilitățile lui Joonas Tamm. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal punctează că fundașul central a ieșit în evidență pentru arie de selecție în țara sa este redusă.

„Tamm e bun pentru țara lui, țara lui care e mai mică decât Letonia. Una e să ai selecție din arie de 20 de milioane de oameni și arie de 3 milioane. O să îmi dați exemplu Croația, dar la ei uitați-vă, în primele 3 priorități ale Guvernului se află sportul, la noi nu e nici în primele 10”, a declarat Dumitru Dragomit la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30.  

„Ați greșit că l-ați refuzat pe Joonas Tamm?” Răspunsul lui Sorin Cârțu

În luna iulie, după ce transferul lui Tamm la FCSB a devenit oficial, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, spunea că stoperul din Estonia a fost oferit și către formația din Bănie, însă l-a refuzat. Omul de afaceri susținea la momentul respectiv că Tamm „nu e de primele trei echipe din România”.

Întrebat acum dacă este de părere că Universitatea Craiova a greșit în vară când l-a refuzat pe Joonas Tamm, Sorin Cârțu (67 ani), președintele oltenilor, nu a oferit un răspuns concret, limitându-se să transmită că pariul formației din Bănie a fost un alt stoper, brazilianul Raul Silva (33 de ani).

„Așa s-a gândit atunci. Nu vorbesc de greșeală, dar așa s-a gândit. La vremea respectivă, antrenorul și directorul sportiv l-au vrut pe Silva. Noi am mers pe Silva, am făcut transferul. Din punctul meu de vedere, este un transfer reușit. S-a mers doar pe transferul ăsta”, a spus Sorin Cârțu, la emisiunea SuperFanii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!