Mirel Radoi Gigi Becali Steaua Superliga

PARIUL de 30 de milioane de euro al lui Becali pe National Arena! Ce spune despre Steaua lui Radoi

Gigi Becali si-a anuntat planurile pentru Steaua! A intrat in direct doar ca sa faca un pariu cu suporterii si jurnalistii care n-au incredere in echipa lui Radoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2015, 21:13
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2015, 21:37

Becali e sigur ca Steaua va merge pana in primavara Champions League. Anunta si transferuri, insa doar in cazul unei victorii cu Partizan.

"Nu vreau sa spuneti ca dupa razboi am venit si am vorbit. Am vrut sa vorbesc acum, cu cateva zile inainte de meciul cu Partizan. Fac un pariu pe echipa asta. Eu sunt singur contra tuturor, jurnalisti, specialisti, suporteri, toti care spun ca Steaua nu are valoare. Eu spun ca e cea mai buna echipa de dupa 89. Vreau sa fie marturie ce spun eu acum.

Pun pariu cu toti ceilalti, sa vedem cine are dreptate. Nu spun ca eu am, doar spun ce cred. Eu cred ca e o echipa puternica asta pe care o face Mirel. Cand spun ca e puternica, nu ma refer doar la depasirea lui Partizan, eu spun de Champions League, de primavara. O sa vedem daca am eu dreptate sau nu. Daca in meciul cu Partizan vad Steaua puternica, o s-o fac si mai puternica. Daca nu e asa puternica, sa fie sanatoasa", a spus Becali.

Modifică setările cookies