Pariul Astrei ca inca are sanse la titlu: "Dinamo nu e Chiajna, iar antrenorul lui Dinamo nu e antrenorul Chiajnei, care a dormit in pat cu nu stiu cine!"

Rivalele continua sa tipe dupa victoriile la scor ale Stelei cu Chiajna: "Ar trebui sa-i fie rusine lui Chirila, de ce a facut!" spune seful Astrei, Niculae.

"Acum vreo doua saptamani imi spunea acest neobrazat ca sa-mi fie rusine. Eh, sunt curios acum, dupa meciuri, cui ar trebui sa-i fie rusine!", a declarat Ioan Niculae.

Seful Astrei asteapta o minune de la Dinamo, in marele derby. "In mod sigur, Dinamo nu e Chiajna si nici antrenorul lui Dinamo nu e antrenorul Chiajnei, care a dormit in pat cu nu stiu cine.", a declarat Ioan Niculae.

"Am mai vazut acuze din acestea, sunt vorbe care se arunca fara o acoperire eu stiu, concreta!", a declarat Gino Iorgulescu

Seful federatiei, Sandu, s-a jurat: nu se mai fac aranjamente in Romania! Dupa derby-ul cu Dinamo, Reghecampf il intalneste pe prietenul Miriuta, la Cluj!

"Hai sa fim cinsntiti. Steaua a castigat si cu CFR anul trecut, 3-0. Steaua a batut si pe altii cu 4-0! E o diferenta intre Steaua si Chiajna. Despre ce vorbim aici?! Ca sunt prieten cu Reghecampf?! Astea or sa apara tot timpul, cu prietenia asta!", a declarat Miriuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies