alex chipciu CFR Cluj Superliga

"Pare usor in Liga 1, dar va spun eu ca nu e deloc!" Ce spune Chipciu despre lupta la titlu din Romania

Chipciu vrea sa joace non-stop pana dupa Anul Nou. Ar fi un semn ca CFR va fi implicata in continuare in toate competitiile posibile.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Octombrie 2020, 23:56
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2020, 00:06

Jucatorii campioanei sunt disperati sa aiba succes si in acest sezon, spune Chipciu dupa 1-0 la Voluntari.

"Am avut mai multa putere in repriza a doua. Ne gandeam ca o sa fie dificil, ma gandesc inainte de fiecare meci ca o sa fie dificil. Poate din afara pare ca e mai usor pentru ca nu e ritm in Liga 1, dar din teren va asigur ca e greu. Avem multi jucatori, lotul e numeros si valoros, paote cel mai valoros din Liga 1. E important ca am castigat si suntem acolo in bataia pentru campionat. Am trait experiente si experiente: la Anderlecht, am jucat si cupa, si campionat, si Europa League, ne-am batut peste tot.

E dificil, dar e frumos ca sunt meciuri multe, avem toti sansa sa jucam. Sper sa o tinem asa din 3 in 3 zile pana dupa iarna! Va fi o cursa lunga in campionat, se decide in playoff, atunci e bataia. Din afara pare usor, mai ales ca vezi o echipa care ia titlul 3 ani la rand. Daca intri cu ideea ca e usor, s-ar putea sa nu fie chiar usor", a spus Chipciu la Digisport.

Modifică setările cookies