Sambata 21 Octombrie 2017, 17:58

Paradoxul razboiului stelelor! Suporterul CSA Steaua care se inchina la SIMBOLUL FCSB: "Vai, ce bine ar fi sa il avem si pe Radoi aici!"


	Paradoxul razboiului stelelor! Suporterul CSA Steaua care se inchina la SIMBOLUL FCSB: "Vai, ce bine ar fi sa il avem si pe Radoi aici!"

CSA Steaua a invins-o astazi pe AFC Rapid cu 7-0.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Un suporter stelist a venit astazi in Ghencea imbracat cu tricoul lui Mirel Radoi, cel pe care il considera un simbol pentru ceea ce inseamna spiritul Stelei.

Paradoxul e ca Radoi este tocmai simbolul FCSB, poate cel mai reprezentativ jucator din "era Gigi Becali", pe care fanii CSA au sters-o din istoria Stelei.

"Vaai, ce bine ar fi sa vina si Mirel Radoi alaturi de noi. Asta e un tricou simbol, cu Radoi cu numarul 6. Ar fi o mare lovitura sa il avem pe Radoi aici."

"Dintre jucatorii pe care ii are Steaua acum, Sitaru cred ca se apropie de Radoi. Imi place Sitaru, are in comun daruirea lui Radoi."

Suporterul munceste in constructii si nu se desparte de tricou nici la serviciu.

"Merg cu tricoul asta la munca, mai ales ca am colegi dinamovisti. Si seful e dinamovist, va dati seama ce iese acolo, nu?!"

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
3 comentarii
  • 23 2017
    hahaha asa arata un amarat virgin care nu stie pe ce lume traieste ......
  • 21 2017
    Rădoi Ce avem noi aici ??? ???????????? un sămânțar cumva sau oiță de CSA ....
  • 21 2017
    NeaVali Tricoul ala nu a existat, a fost un trucaj, rusineee dinu patriciu.......
Indicele Robor la 3 luni a crescut. E la cel mai mare nivel din ultimii 3 ani şi jumătate." Vremea dobânzilor mici s-a dus"
BRAT