Panduru, la un pas sa il salveze pe Bergodi! VEZI aici cum!

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 19:01

Basarab Panduru a explicat la Sport.ro cum a ajuns Mihai Stoichita antrenor la Steaua, cum a incercat sa il salveze pe Bergodi si de ce i-a promis italianului ca nu va prelua echipa din Ghencea.

"Nu am venit cu Bergodi ca sa plec cu el. Nu aveam eu nicio legatura cu lucrurile dintre Becali si Bergodi. Am promis ca nu voi antrena, insa de plecat nu aveam de ce sa o fac. Nu am fost la pauza la vestiare, am auzit diverse versiuni. Becali a tot incercat sa ma convinga sa accept postul de antrenor. Au fost mai mult fosti stelisti care au intrat in discutie, dar Stoichita a fost singurul acceptat de patron." a declarat Panduru pentru Sport.ro si www.sport.ro 

Panduru dezvaluie cum a ajuns sa ii promita lui Bergodi ca nu va prelua functia de antrenor al Stelei, in cazul unei asemenea situatii. "Nu am facut promisiunea aceea din nimic. Am facut-o in momentul in care Bergodi a fost de acord sa colaboram. Cand am vorbit cu el prima data i-am zis ca daca nu vrea sa vin, atunci nu voi veni. El s-a declarat incantat de faptul ca vin si m-am simtit nevoit sa ii fac acea promisiune. Cum m-as fi simtit eu daca as fi incalcat acea promisiune." a spus Panduru.

Directorul sportiv din Ghencea explica cum a incercat sa il salveze pe italianul Bergodi de demitere, acesta poutand fi sscapat de o banala intalnire cu Becali aseara."Am incercat sa il fac pe Becali sa renunte la ideea demiterii lui Bergodi. Alaturi de Renzo Rossi am vorbit cu Becali, insa am stat si l-am asteptat pe antrenor dar el era la conferinta de presa, probabil ca daca se intalneau atunci, altfel stateau lucrurile." a explicat acesta.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies