Presa din Moldova: "Sheriff a fost peste Steaua, am avut penalty, speram la calificarea in primavara!"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2009, 17:41
Presa din Moldova: "Sheriff a fost peste Steaua, am avut penalty, speram la calificarea in primavara!"

Presa din Republica Moldova noteaza, vineri, ca Serif Tiraspol a reusit sa obtina un punct in Romania, la meciul cu Steaua, din grupa H a Ligii Europa, scor 0-0, si a contribuit prin acest rezultat la demiterea tehnicianului Cristiano Bergodi.

"In urma egalului reusit de Serif la Bucuresti, Cristiano Bergodi a fost demis de la Steaua, in locul sau fiind numit Mihai Stoichita, care in 2000 a antrenat la Tiraspol. Cele mai mari ocazii de gol le-a avut Serif, care a luat un punct in fata favoritei Steaua”, a scris Moldavskie Komsomolskaia Pravda.

"Rezultat decent la Bucuresti", a titrat publicatia Novi Region. "Serif n-a fost cu nimic inferioara celul mai galonat club din Romania. Din contra, cele mai periculoase momente au apartinut echipei lui Kuciuk. In plus, egalul cu Serif a fost considerat rusinos pentru Steaua, lucru care a dus la despartirea de Cristiano Bergodi si instalarea lui Mihai Stoichita", a notat sursa citata.

Press Oborzenie a scris ca echipa din Tiraspol a debutat cu succes in grupele Ligii Europa. "Baietii lui Leonid Kuciuk au castigat un punct important la Bucuresti si spera la calificarea in primavara europeana. Serif a fost chiar la un pas de victorie prin prisma ocaziilor, dar si a greselilor de arbitraj, cel putin un penalti nefiind acordat. La putin timp dupa fluierul final, Cristiano Bergodi a fost demis, patronul Gigi Becali instalandu-l pe Mihai Stoichita in locul tehnicianului italian", a precizat Press Oborzenie.

"Rezultat onorabil pentru Serif", a titrat Vesti. "Serif a jucat bine si a obtinut un punct binemeritat. Egalul l-a costat pe Cristiano Bergodi, care a fost concediat", mentioneaza sursa citata.

Antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis de finantatorul stelist Gigi Becali dupa un conflict la pauza meciului cu Serif Tiraspol, scor 0-0, din grupa H a Ligii Europa. Becali a afirmat ca s-a simtit umilit de Bergodi, dupa ce italianul nu i-a permis sa intre in vestiar pentru a discuta cu jucatorii. Noul tehnician al Stelei este, de vineri, Mihai Stoichita.

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies