Universitatea Craiova Basarab Panduru Laszlo Balint Superliga

Panduru l-a atacat pe fostul antrenor de la Universitatea Craiova: „Trebuia să îți vezi de treaba ta”

Înainte ca Mirel Rădoi să semneze cu oltenii, pe banca tehnică a formației din Bănie a stat pentru șapte meciuri Laszlo Balint, actualul antrenor de la UTA Arad.

Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 16:18
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 16:33

Laszlo Balint a strâns o medie de 1.29 de puncte la Universitatea Craiova în cele șapte meciuri, conform statisticilor oferite de Transfermarkt. Aceeași medie a strâns-o și în primele șapte jocuri la UTA Arad.

Panduru l-a atacat pe fostul antrenor de la Universitatea Craiova: „Trebuia să îți veni de treaba ta”

Fostul internațional român, Basarab Panduru, l-a criticat pe Laszlo Balint, pentru că avea o clauză în contract care-i permitea clubului să-l țină la echipă până la data de 14 noiembrie.

„La el sunt niște probleme. Vine și ne spune că 'Din prima zi am simțit că nu-știu-ce'. Păi, stai puțin, ce treabă aveai? Ai știut unde te duci. 

'Am știut unde mă duc, dar din prima zi am simțit că nu sunt dorit' sau ceva de genul ăsta. Păi, tu nu aveai nicio treabă. 

Trebuia să îţi vezi de treaba ta până pe 14 noiembrie, vedeai la câte puncte eşti de primul loc şi dacă te puteau da afară sau nu”, a spus Banduru la Orange Sport.

  • 58 de zile a stat Laszlo Balint pe banca Universității Craiova

Laszlo Balint a reacționat după despărțirea de Universitatea Craiova

Cu două zile înaintea returul cu Zorya (0-1, în tur), conducerea Universității Craiova a anunțat despărțirea de Laszlo Balint și instalarea lui Mirel Rădoi în funcția de antrenor.

În ziua în care a plecat din Bănie, Laszlo Balint a postat un citat pe Instagram care are cu siguranță legătură cu ultimele evenimente din viața profesională.

"Dacă eșuezi, nu renunța niciodată pentru că FAIL (n.r - eșec) înseamnă prima încercare în a învăța. Finalul nu e un final, de fapt. END (n.r - finalul) înseamnă că efortul nu moare niciodată.

Dacă primești un 'nu' drept răspuns, amintește-ți că NO (n.r - nu) înseamnă 'următoarea oportunitate'", este mesajul distribuit de fostul antrenor al Universității Craiova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!