Dumitru Dragomir CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

EXCLUSIV „M-a surprins!” Sfatul lui Dumitru Dragomir pentru Dan Petrescu după ultima decizie a antrenorului campioanei

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a declarat de decizia lui Dan Petrescu a semna prelungirea contractului cu CFR Cluj până în 2029.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:30
Data actualizarii: Joi 29 Decembrie 2022, 14:36

Fostul șef de la Ligă ar fi vrut să-l vadă pe Petrescu făcând pasul către o echipă mare din Europa și-l avertizează pe acesta că ar trebui să ia în calcul o astfel de mutare înainte de vârsta de 60 de ani.

„Da, m-a surprins (n.r. - decizia celor de la CFR Cluj de a-i prelungi contractul lui Dan Petrescu până în 2029), dar începe și el să îmbătrânescă.

  • Dumitru Dragomir

Dacă până la 60 de ani nu pleacă afară la o echipă englezească sau ceva... să stea, că are destui bani. Are cu ce să trăiască vreo sută de ani de acum înainte, așa că nu...

Cel mai bun antrenor din România. El și cu Hagi sunt trăsnet”, a spus Dumitru Dragomir pentru PRO TV.

Dan Petrescu semnează până în 2029 cu CFR Cluj

Dan Petrescu (55 de ani) va semna un nou contract cu CFR Cluj, echipa alături de care a dominat campionatul din România în ultimii ani.

Patronul Neluțu Varga a făcut anunțul în ceea ce-l privește pe antrenor. Cele două părți s-au înțeles și a rămas doar ca tehnicianul să semneze noul contract, valabil până în 2029.

„Am terminat anul pe locul doi, dar suntem în grafic. Mă întrebați dacă Dan a semnat? Dan Petrescu nu a semnat încă prelungirea, dar nu mă mai întrebați de treaba asta, lucrurile sunt clare între noi. 

Trebuie ca Dan Petrescu să își mai pună doar semnătura pe contract. Este doar o formalitate, iar el va semna sută la sută cu CFR Cluj. Deja avem acordul lui verbal. Suntem înțeleși. Dan Petrescu o să fie antrenorul nostru până în 2029”, a spus Neluțu Varga - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!