Pandurii continua visul de Europa si fara Condescu! Noul 'sef' anunta: "Vrem performanta, pastram jucatorii, am refuzat oferte din Serie A!" Ce fotbalist poate pleca in Italia

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 10:38

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Pandurii Targu Jiu, vicecampioana Romaniei, se pregateste sa intre intr-o noua "era", dupa ce Marin Condescu a fost inlaturat de la conducerea clubului gorjean, locul acestuia fiind acum ocupat de Eugen Parvulescu, fostul vice-presedinte.

Parvulescu a vorbit pentru prima data din noua sa postura, acesta intervenind in direct la Ora Exacta in Sport, la Sport.ro.

Noul "sef" al gorjenilor a anuntat ca echipa va continua pe drumul pe care a pornit deja, bucurandu-se de sprijinul total al Complexului Energetic Oltenia si al autoritatilor locale.

"Vrem sa facem performanta in continuare, avem sprijinul oamenilor de aici, al Complexului Energetic Oltenia, speram sa facem din nou o figura frumoasa si, de ce nu, sa jucam in Europa.

Noi avem oferte pentru multi jucatori, dar nu vindem pe nimeni pana la vara, pentru ca vrem sa obtinem o clasare cat mai buna.

De exemplu, Breeveld a avut o oferta din Serie A, dar l-am convins sa ramana pana la vara. I-am asigurat pe toti ca vor pleca atunci cand vor avea oferte bune. Nu putem acum sa renuntam la 7-8 jucatori.

De venit, va veni Nistor, se va alatura echipei in aceasta seara. Speram sa revina si Cornel Predescu dupa accidentarea grava, la fel si Matulevicius, care va face mai multe analize cu preparatorul fizic al Stelei", a spus Eugen Parvulescu la Ora Exacta in Sport.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies