BOMBA IN LIGA I! Primul presedinte suspendat de propriul club suspectat ca a ARANJAT un meci: "Sesizez singur DNA-ul. Sa ma bage in puscarie pe viata daca sunt vinovat de blat!"

Anunt surprinzator facut astazi de Pandurii. Clubul a ales sa-si suspende propriul presedinte.

Eugen Pirvulescu a declarat ca a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor fiind suspectat de aranjarea meciului de pe teren propriu pierdut cu scorul de 0-1, cu Universitatea Cluj.

"Astazi a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul careia am fost suspendat din functia de presedinte pana la 29 iulie."

"Mi s-a comunicat ca sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis ca sunt suspendat pana la finalizarea anchetei, pentru ca se va realiza o ancheta in acest caz", a declarat Pirvulescu pentru Mediafax.

"Sa ma bage in puscarie pe viata daca sunt vinovat de blat!"

"Acuzele de blat au venit de la oficialii din cadrul AGA, domnul Calinoiu de la Consiliul Judetean, directorul Complexului Energetic Oltenia si toti ceilalti. De la federatie sau din alta parte nu am fost acuzat, dar federatia are Comisie de Integritate si va analiza cazul."

"Oricum, eu personal voi sesiza DNA-ul, iar daca sunt vinovat de blat sa ma bage in puscarie pe viata. Voi suporta absolut toate consecintele si voi colabora cu toate comisiile, atat de la federatie, cat si de la LPF. Dar din punctul meu de vedere sunt nevinovat, aceste suspiciuni nu isi au rostul", a mai spus Pirvulescu.

Vlad Munteanu: "E cea mai mare idiotenie!"

"Nu pot sa cred asa ceva! E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta. Se umbreste munca antrenorilor, a jucatorilor care au fost pe teren. Toata lumea a vazut ca ne-am dat viata pe teren, Pandurii au avut si ei un joc foarte bun, dar nu au putut sa marcheze. S-a povestit dupa aia ca noi le-am dat punctele Stelei, dar am jucat foarte bine si cu Steaua si lumea nu a mai avut ce sa zica. Mai mare idiotenie ca asta nu am auzit.

"E adevarat ca e bucataria lor, e treaba lor interna, ei stiu mai bine cum sa conduca, dar nu mi se pare corect fata de munca unui om, care chiar si-a vazut de treaba lui. Eu trebuie sa iau atitudine din punct de vedere sportiv, pentru ca stiu ce a insemnat efortul nostru ca echipa, stiu ce evolutie a avut Pandurii in acel meci. Nimeni nu poate sa-mi spuna mie ca Roman nu a vrut sa dea gol din penalti. Sa fim seriosi. Am fost in fenomen, mi-as fi dat seama daca unul dintre ei se dadea intr-o parte ca i-a zis Pirvulescu ceva. Pur si simplu nu au marcat. Daca marcau in penaltiul ala exista riscul sa ne mai dea vreo doua-trei, ca poate nu reuseam noi sa revenim."

"Se umbreste fenomenul sportiv si nu cred ca este nici macar ceea ce isi doresc cei de la Pandurii. Discutiile vor fi mult mai elaborate cand acest caz va intra in atentia celor de la federatie si a altora, sunt sigur, dar nu pot sa ma pronunt acum", a spus Vlad Munteanu pentru Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat cadrul legal prin care România poate vinde și dona doze de vaccin anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies