Pancu: "Rednic ramane la Rapid, ar da dovada de lasitate daca ar pleca"

Autor: Sport.ro
Vineri 21 Martie 2008, 19:36
"INDIFERENT DE DECIZIA COMISIEI REDNIC RAMANE"

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Mijlocasul echipei Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, inaintea antrenamentului de dupa amiaza, ca antrenorul Mircea Rednic le-a comunicat jucatorilor ca va ramane la conducerea tehnica a gruparii giulestene.

"Rednic ramane, pentru ca ar fi dat dovada de lasitate daca ar fi plecat. Asteapta si dansul decizia Comisiei de Disciplina. Eu cred ca ramane indiferent de decizie. E normal sa ramana pana la sfarsitul campionatului. Am inceput impreuna pe un drum si trebuie sa mergem pana la capat. Cu siguranta a contat si discutia domnului Copos cu Rednic. Noi suntem de acord cu decizia dansului de a ramane si acum speram intr-o decizie de continuare a meciului", a spus Pancu.

De asemenea, Nicolae Grigore si Cristian Sapunaru au afirmat, la antrenamentul de dupa amiaza, ca Mircea Rednic le-a comunicat ca va ramane in continuare pe banca tehnica a echipei giulestene.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si:

Rapid

rednic

pancu

Anunțul lui Klaus Iohannis cu privire la referendum, ”pentru a da românilor votul înapoi”
BRAT