Lovin anunta KO-ul Stelei dupa coregrafia dinamovistilor: "Ar trebui sa-i felicite si cei din staff-ul Stelei! Ideea lor a fost GENIALA"

Florin Lovin spune ca umilinta Stelei in fata rivalilor de la Dinamo a fost totala dupa coregrafia sabotata la meciul cu City.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2016, 19:35
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2016, 19:36

Lovin crede ca stelistii sunt afectati si ii sfatuieste si pe oamenii din staff-ul clubului sa-i felicite pe rivali. 'Ideea lor a fost geniala', spune Lovin.

"I-as felicita pe cei de la Dinamo daca as fi in staff-ul Stelei. In unele momente, poti doar sa strangi mana adversarului. Ideea lor a fost geniala. I-au pacalit, trebuie sa-si asume asta. Din pacate, nu au cu ce contracara in momentul de fata. Daca eram in tribune, nu cred ca luam ceva alb-rosu pe mine. E trist, e foarte trist pentru Steaua. Veneam dupa antrenament de la Ploiesti si eram in masina cu Sapunaru si Niculae, ne uitam pe telefon la meci.

Va dati seama ce mi-au facut? 45 de minute a fost asalt total. E un episod urat pentru Steaua, nu stiu daca s-a intamplat vreodata. Sa hipnotizezi 20 000 de oameni nu e usor. Nu are cum sa nu-i intereseze asta pe jucatorii Stelei. Cred ca Dinamo e cel mai organizat club de la conducere si pana la galerie", a spus Lovin.

CITESTE SI

Modifică setările cookies