"Otelul NU ia niciun punct in Liga cu echipa asta! Trebuie schimbata!" Cate puncte face Galatiul in Liga?

Autor: Sport.ro
Luni 16 Mai 2011, 12:12

	"Otelul NU ia niciun punct in Liga cu echipa asta! Trebuie schimbata!" Cate puncte face Galatiul in Liga?

Otelul Galati va debuta in septembrie in grupele Ligii Campionilor si poate pica cu nume grele ca Barcelona, Milan sau Ajax. Sorin Cartu se teme ca reprezentanta Romaniei nu va face nici macar un punct in grupa, spre deosebire de Unirea - o alta surpriza, care a facut record de puncte - 8!

"Nici un punct nu poate sa faca Galatiul in Liga. Otelul, daca vrea sa faca ceva in grupe, trebuie sa schimbe toata echipa. Sa actioneze ca o echipa nou-promovata, care isi schimba integral lotul pentru a face fata in Liga 1. Absolut, daca vor sa faca ceva, Otelul trebuie sa faca transferuri. In Champions League nu merge ca in campionat.

Ei au prins foarte mult avantaj, in momentul in care Steaua si CFR Cluj erau angrenate in cupele europene. Consumul e enorm la partidele europene, atat fizic, cat si psihic. D-aia am si spus ca Otelul a obtinut o victorie a echipei, nu a individualitatilor. Galatiul nu e o echipa care sa te surprinda, pentru ca joaca mult pe contaatac. Daca iei niste masuri, n-ai cum sa ai surprize. De exemplu, cand am jucat cu Steaua, nu mi-au pus nici un fel de problema.

Otelul si Unirea isi datoreaza performantele jucatorilor romani, in vreme ce alte echipe au platit tribut pentru ca au abuzat de prea multi straini care au venit sa joace doar pentru bani, nu pentru performanta", a spus Sorin Cartu la Sport.ro.

Cate puncte face Otelul in Liga? (25493 voturi)
 
ZERO
37.27%
9501 voturi
 
Sub cinci
38.38%
9785 voturi
 
Peste opt, RECORD!
24.35%
6207 voturi
Nereguli pe pârtiile din România. De ce aleg românii să meargă în străinătate
BRAT