otelul Liga 1

Otelul a scapat deocamdata de faliment! Decizia de azi putea avea efecte devastatoare: "Toate meciurile pierdute la masa verde, Steaua campioana"

Tribunalul a decis azi ca planul de reorganizare al clubului Otelul sa se refaca pana pe 23 septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:08
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:20

Astazi s-a judecat la Tribunalul Bucuresti planul de reorganizare al clubului Otelul Galati. Un verdict negativ din partea instantei ar fi putut avea un efect devastator in Liga I, insa judecatorul sindic a decis refacerea planului pana la data de 23 septembrie, anunta ProSport.

Respingerea planului putea da peste cap clasamentul din Liga I - Otelul se retragea fortat din campionat, iar toate meciurile ar fi fost pierdute la masa verde, dupa cum Viorel Neatu, cel care se ocupa de dosarele mai multor fosti jucatori de la Otelul care si-au cerut banii in instanta, a explicat in aceasta dimineata pentru ProSport.

"Daca judecatorul respinge planul de organizare si se proclama falimentul cerut de fotbalisti, atunci Otelul nu va mai avea voie sa dispute cele trei etape de campionat si, automat, va pierde la masa verde toate meciurile din Liga I disputate in acest retur. I se anuleaza toate rezultatele. Cum Steaua va primi trei puncte, ea va deveni campioana, daca e va derula acest scenariu."

Otelul a invins-o pe Steaua cu 2-1 pe National Arena in acest retur de campionat.

Modifică setările cookies