Steaua Cupa Romaniei National Arena U Cluj Cupa Romaniei

S-au pus in vanzare biletele pentru finala Cupei: stelistii ii cheama pe fani alaturi, clujenii vor avea parte de sprijinul dinamovistilor! Preturile biletelor

Finala Cupei Romaniei, Steaua - U Cluj, va fi LIVE la ProTV, pe 31 mai, de la ora 21:00

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:01
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:13

FRF a pus astazi in vanzare biletele pentru finala Cupei Romaniei, care se va disputa pe 31 mai, ora 21:00, pe stadionul national.

Meciul, care le va aduce fata in fata pe Steaua, campioana ultimelor doua sezoane din Liga I, si Universitatea Cluj va fi transmis LIVE de Pro TV.

La finala Cupei Romaniei sunt asteptati 50 de mii de suporteri, iar clujenii si-au anuntat prezenta in numar mare, acestia urmand sa aiba parte si de sprijin serios din partea unei parti a galeriei lui Dinamo.

Preturile biletelor la finala Cupei

VIP 1: 250 RON
VIP 2: 150 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 central: 60 RON
Tribuna 2 EST, inel 1 periferic: 50 RON
Peluze, inel 1: 15 RON

Clujenii vor avea echipamente speciale

Universitatea Cluj va juca cu un echipament special in finala Cupei Romaniei cu Steaua. Vlad Munteanu a decis sa renunte la echipamentul din acest sezon pentru finala de Cupa si sa foloseasca tricouri similare cu cele in care U. Cluj a cucerit singura sa Cupa din istorie, chiar acum 50 de ani.

"O gafa impardonabila!" - asa au comentat fanii Universitatii Cluj pe site-ul numaiu.ro decizia conducerii clubului. U. Cluj va juca in tricouri albe cu o dunga orizontala rosie in meciul cu Steaua.

Modifică setările cookies