Barcelona Josep Maria Bartomeu Sandro Rosell Spania

SOC la Barcelona! Finalista Ligii e OFICIAL sub acuzare in cazul Neymar! Cutremurul anuntat de judecatori

Sarbatoarea n-a durat mult la Barcelona dupa calificarea in finala Champions League. Judecatorii au pus clubul sub acuzare in cazul Neymar! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Mai 2015, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 13 Mai 2015, 18:00

Judecatorul Jose de la Mata a decis sa-i puna sub acuzare pe presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, pe fostul presedinte al catalanilor, Sandro Rosell, dar si clubul catalan pentru evaziune fiscala la transferul lui Neymar de la Santos.

Neymar are un sezon fabulos in tricoul Barcei, dar transferul tanarului brazilian ii poate costa mult mai mult decat suma de transfer pe catalani, anunta Mundo Deportivo.

Judecatorul a acceptat cele trei capete de acuzare din cazul Neymar si a anuntat inceputul procesului in perioada urmatoare. Barcelona e acuzata de evaziune de 13 milioane de euro la transferul brazilianului, desi procurorii insista ca sumele reale sunt mult mai mari.

Procurorii au cerut deja doi ani si trei luni de inchisoare pentru Bartomeu, 7 ani si 6 luni pentru Rosell iar clubului catalan i s-a cerut sa plateasca 11.4 milioane de euro.

Procurorii mai cer o amenda de 22.2 milioane de euro pentru Barcelona, dar si o amenda de 25 de milioane de euro pentru Rosell si una de 3.8 milioane pentru Bartomeu. 

Modifică setările cookies