Ordinul lui Becali, din nou o mutare de ZERO puncte! Galca a primit un telefon in dimineata meciului cu Petrolul! Ce a fost obligat sa faca

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Aprilie 2015, 10:18

	Ordinul lui Becali, din nou o mutare de ZERO puncte! Galca a primit un telefon in dimineata meciului cu Petrolul! Ce a fost obligat sa faca

Andrei Prepelita nu a fost in lotul Stelei la meciul cu Petrolul.

Costel Galca nu s-a putut baza pe Andrei Prepelita la meciul cu Petrolul, piedut de Steaua joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0.

"A fost racit, de asta nu am putut sa-l folosim", a fost explicatia antrenorului, insa Gazeta Sporturilor sustine ca altul este motivul pentru care Galca nu l-a avut la dispozitie pe Prepelita.

Conform sursei citate, Galca a primit un telefon de la un apropiat al patronului, chiar in dimineata meciului cu Petrolul, in care i s-a cerut sa il scoata din lot pe Prepelita.

Becali a vrut astfel sa-l taxeze pe mijlocasul de 30 ani, pentru ca a refuzat prelungirea contractului scandent in vara.

Este pentru a doua oara cand patronul Stelei ii cere lui Galca sa-l scoata din lot pe Prepelita. S-a mai intamplat la meciul cu Rapid, atunci cand atat Prepe, cat si Arlauskis au ramas pe bara, dupa un ordin venit de la Poarta Alba. Steaua a fost invinsa atunci cu 1-0.

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies