Surpriza! Cu ce antrenor se vede Gigi Becali de Paste! Viitorul Stelei depinde de discutiile care au loc in urmatoarele zile

Autor: Sport.ro
Sambata 11 Aprilie 2015, 09:06

Mai sunt 9 etape pana la finalul sezonului, iar Gigi Becali isi pregateste strategia pentru marele obiectiv al verii - calificarea Stelei in grupele Champions League.

Reghecampf da iar tarcoale la Steaua, iar discutiile pe care le va avea cu patronul Gigi Becali in urmatoarele zile sunt decisive pentru viitorul echipei.

ProSport a aflat ca Laurentiu Reghecampf va merge la inceputul saptamanii viitoare sa discute cu Becali posibilitatea de a se reintoarce pe banca Stelei.

Dupa ce a fost demis de la Al Hilal, Reghecampf a preferat sa mearga intr-o vacanta prelungita in Statele Unite in asteptarea unui semn de la Bucuresti.

Gigi Becali l-a asigurat pe Costel Galca de tot sprijinul pana la finalul sezonului, dar deocamdata n-au existat discutii pentru prelungirea contractului scandent in luna iunie.

Patronul Stelei este hotarat sa investeasca sume importante in transferuri pentru visul de milioane al calificarii in grupele Champions League si trebuie sa aleaga antrenorul care sa se ocupe de campania de achizitii din vara.

Laurentiu Reghecampf, cu impresarul Ana Maria Prodan la pachet, sau Costel Galca, omul care e pe cale sa ii aduca Stelei trei trofee in acest sezon - acestea sunt optiunile lui Gigi Becali in acest moment. O decizie va fi luata dupa discutiile dintre patronul Stelei si fostul antrenor, Reghecampf.

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies