Dinamo Superliga Suporterii lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Optimism printre dinamoviști! Un fost antrenor emblematic al „câinilor”, convins că echipa se va redresa

După un început bun de campionat, în care a reușit să strângă câteva punncte, Dinamo nu traversează o perioadă prea bună.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 09:55
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 10:31

Dinamo ocupă locul 15 în clasament, cu 10 puncte, iar fanii grupării din Ștefan cel Mare devin tot mai sceptici că echipa din Ștefan cel Mare se va putea salva de la retrogradare.

Cu toate acestea, fostul mare dinamovist Ioan Andone este încrezător că echipa va reuși să se salveze de la retrogradare, cu ajutorul lui Ovidiu Burcă.

„Eu cred că vor rezolva, eu am încredere mare în Ovidiu Burcă și echipa lui acolo, el, ca antrenor, își va face treaba. Cu CFR, puteau chiar să câștige și jucătorii pare că au ajuns la același nivel de pregătire.

Ioan Andone merge pe mâna lui Ovidiu Burcă

Lucrurile sunt bune. Acum, trebuie să adune puncte, punctele sunt cele mai importante. (n.r. - credeți că mai au nevoie de jucători ca să se salveze?) Eu cred că chiar cu lotul acesta se pot salva, în opinia mea.

Eu cred că se vor salva, asta e părerea mea, dar trebuie să acumuleze puncte, nu e atât de important să joci spectaculos, importante sunt punctele, să știi să joci, să aduni puncte, ai nevoie de adunat puncte”, a spus Ioan Andone, potrivit iAMSport.

Dinamo joacă următorul meci din Superliga, la Arad, în compania lui UTA, în etapa cu numărul 15 a turului sezonului regulat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!